Evenementen worden geladen

Popronde

16 november 2024 20:00

Door de hele binnenstad zijn gratis concerten te bezoeken van de vetste opkomende acts van dit moment. Van vuige rock tot intieme singer-songwriters, van dampende techno tot verassende indie, voor iedere muzieksmaak is wat.


  • 20:45 | 32elephants
  • 22:30 |ย Changing Tides
  • 00:15 | BlackBeach

32elephants

Goudeerlijke en snoeiharde emo; dat is wat 32elephants speelt. Zonnige riffs op een druilerige dag die je doen denken aan plekken die je je vaag herinnerd maar niet kunt loslaten. Maar evengoed is het gewoon een lekker potje emo met voldoende originaliteit om niet afgezaagd te zijn en voldoende kennis van de classics om ook te weten waar ze vandaan komen.

Changing Tides

Changing Tides is een metal band met uit Noord-Brabant. De band haalt in zijn muziek inspiratie en elementen naar voren uit het metalcore als het deathcore genre. Door een combinatie te maken van zware gitaarriffs, diepe breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

BlackBeach

BlackBeach is een driekoppige elektronische live act uit Amsterdam. Met jaren aan podiumervaring (o.a. JAGD en KRAZ) weten ze het publiek goed te bespelen. Ze brengen een scala aan synths, drumcomputer en drumkit met uniek sounddesign mee. Van space tot rave; BlackBeach neemt je mee op een trip die je niet snel zult vergeten.

Gegevens

Datum:
16 november 2024
Time:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten